Wimperlifting

 

wimperlifting behandeling

Wimperlifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortel worden gelift. Hierdoor lijken de wimpers langer en voller en worden ze donkerder van kleur. De behandeling kan ook prima gecombineerd worden met het verven van de wimpers voor een nog mooier effect.

De levenscyclus van de wimpers varieert tussen de 6 a 10 weken. Na die tijd valt een wimper uit en groeit er weer een nieuwe wimper. In de loop van de tijd zal het effect  van de lifting dus geleidelijk minder worden . Wimperlifting is ook perfect voor mensen die allergisch zijn voor de lijm die bij wimperextensions wordt gebruikt of die (al dan niet tijdelijk) geen extensions willen. Of voor klanten die even een pauze willen en daarom tijdelijk geen wimperextensions willen.

De wimpers worden gelift met behulp van een siliconen pad of een permrod. Deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten zodat deze altijd het beste bij de wimperlengte  van de klant past. Wimperlifting is niet schadelijk voor de wimpers. Het is ook  ideaal voor tijdens een vakantie. De gelifte wimpers hebben weinig onderhoud nodig en men kan er gewoon mee zwemmen.

De voordelen samengevat:

– 6 tot 10 weken mooie wimpers

– geen krultang of mascara nodig

– voelt natuurlijk aan

– ogen lijken groter

– niet schadelijk voor de wimpers

– bestand tegen water (douchen/zwemmen), transpireren, slapen

De behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten, afhankelijk van de lengte en dikte van de wimpers.

U kunt als beautyprofessional bij ons en onze distributeurs terecht voor het volgen van de cursus wimperlifting en voor de aanschaf van alle benodigde producten. Het is niet nodig om ervaring te hebben als wimperstyliste.

U kunt als consument bij ons of een van onze distributeurs terecht voor een behandeling.

Cursus wimperlifting volgen?

Wimperlifting is een ideale aanvulling op het aanbod van de behandelingen in een schoonheids-, nagel- of natuurlijk wimpersalon. U hoeft geen wimperstyliste te zijn om de cursus wimperlifting te volgen en de behandeling te kunnen uitvoeren. Het is een makkelijk aan te leren behandeling waarvoor dan ook geen bijzondere vooropleiding nodig is.

Tijdens onze cursus wimperlifting wordt veel aandacht besteed aan de behandeling zelf en er wordt daarnaast tijd ook voldoende tijd genomen voor de theorie en hygiëne. Je werkt immers met lotions bij de ogen van je klant. Het is dan ook heel belangrijk om hygiënisch te werken om problemen te voorkomen. Er wordt met maximaal 2 cursisten per docente  gewerkt zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding.

cursus wimperlifting

 

Na afloop van de cursus ontvangt u bij voldoende resultaat een Lash Up! certificaat. Als het resultaat niet voldoende is, krijgt u van ons de gelegenheid om thuis verder te oefenen. U kunt op een later moment terug te komen om alsnog het certificaat te behalen.

certificaat wimperlifting lashlifting LVL lash up

De cursus duurt ca. 3 a 4 uur en kost € 175,00 excl. BTW. Dit bedrag is inclusief een zeer uitgebreid Lash Up! startpakket t.w.v. € 129,95 dat voldoende producten bevat voor ca.  35 behandelingen.

Het startpakket  dat je ontvangt bij onze cursus wimperlifting bevat alle producten die je nodig hebt voor de behandeling zodat je na het behalen van het certificaat direct aan de slag kunt:

1 Lash Up! opbergtas

1 Wimperlifting tool

3 x Lash Up! lotion nr. 1 (perm)

3 x Lash Up! lotion nr. 2 (fix)

2 x Lash Up! lotion nr 3 (collageen olie)

2 x Lash Up!  lotion nr. 4 (cleaner)

1x Lash Up! Glue

Microbrushes

1 Doos Wattenstaafjes

Hydrogel eyepads

Siliconenpads 2x S, 2x M en 2x L

Permrods 18 stuks (one size)

Het is ook mogelijk de cursus uit te breiden met het verven van de wimpers. De uitbreiding op de cursus bestaat uit een  instructie voor het verven van de wimpers tijdens de behandeling en de benodigdheden voor het verven, een tube RUCK wimperverf, een flesje RUCK ontwikkelaar en uiteraard een RUCK penseel voor het aanbrengen van de wimperverf.

De kosten voor de cursus wimperlifting inclusief verven zijn € 199,00 exclusief BTW.

wimpers verven

 

U kunt de cursus hier boeken. Data worden in overleg ingepland.

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 111 reviews.