Wat is het verschil tussen de Salon en Pure Gelpolish van Victoria Vynn?

We krijgen regelmatig vragen van klanten over de 2 verschillende soorten gelpolish van Victoria Vynn. Wat zijn de verschillen en hoe verwijder je beide lijnen? Vandaar dat we besloten om er eens een artikel aan te wijden.

De Salon Gelpolish is de lijn met de zwarte flesjes. Deze lijn bestaat momenteel uit 192 verschillende kleuren en bevat diverse glitterkleuren en 17 verschillende cateyes. De lak heeft een medium viscositeit en het flesje is voorzien van een plat, wat langer kwastje.

De Pure Gelpolish is de lijn met de witte flesjes. Uniek aan deze lijn is dat hij verwijderd kan worden met een speciale remover op basis van alcohol, uniek in de nagelbranche! De Pure gelpolishes zijn zeer hoog gepigmenteerd en daardoor wat dikker dan de Salon Gelpolish. Het flesje is voorzien van een wat korter kwastje. De basecoat is selfleveling.

4 fasen systeem gellak

Allereerst de Salon Gelpolish en het 4-fasen systeem.

Het 4-fasen systeem is de combinatie die zorgt voor de langste duurzaamheid, ca. 4 weken.

Na het prepareren van de nagel ontvet je de nagel met de Salon Prep breng je eerst de Tape Bond aan. Het is niet nodig om de nagel te bufferen!

Vervolgens breng je een laagje van de Salon Base aan. Uitharden in de LED lamp voor 30 seconden (UV 120 seconden).

Daarna breng je 2 laagjes van de Salon Gelpolish kleur aan, beide laagjes 30 seconden uitharden.

Tot slot werk je de nagel af met de Salon Topcoat.

Het verwijderen doe je door de topcoat open te vijlen en 15 minuten te weken met de Salon Remover.

Het 3-fasen systeem.

Als je de Salon Gelpolish gebruikt op de natuurlijke nagel kun je ook kiezen voor het 3-fasen systeem. De duurzaamheid hiervan is ca. 2 weken. Het grote voordeel is dat het verwijderen een stuk sneller gaat dan met het 4-fasen systeem.

Na het prepareren van de nagel ontvet je de nagel met de Salon Prep breng je eerst de speciale Hybrid Base aan. Het is niet nodig om de nagel te bufferen! Uitharden in de LED lamp voor 30 seconden (UV 120 seconden).

Daarna breng je 2 laagjes van de Salon Gelpolish kleur aan, beide laagjes 30 seconden uitharden.

Tot slot breng je de Hybrid Topcoat aan, laat deze ook 30 seconden uitharden.

Het verwijderen is ook heel eenvoudig. De topcoat openvijlen is niet nodig. Ca. 7 a 10 minuten weken is voldoende.

De Pure collectie

Tot slot is er de PURE lijn, de collectie met de witte flesjes. De Pure lijn is een collectie hoog gepigmenteerde gelpolishes.

Na het voorbereiden van de nagel neem je deze eerst af met de Duo Prep vloeistof om de nagel te ontvetten. Breng vervolgens een laagje van de selfleveling Pure Basecoat aan een laat dit 30 seconden uitharden in de LED lamp.  Breng 2 hele dunne (!) laagjes van de gewenste Pure Gelpolish kleur aan (beide laagjes 30 seconden in LED) en tot slot een laagje van de Pure Topcoat.

Voor het verwijderen zijn er 2 mogelijkheden:

  1. De topcoat openvijlen en de gelpolish ca. 15 minuten laten weken in de speciale Alco Remover (remover op basis van alcohol in plaats van aceton).
  2. Zonder de topcoat open te vijlen, 7 a 10 minuten laten weken in de ‘normale’ Salon Remover.

De beide lijnen kunnen ook door elkaar gebruikt worden. Hanteer voor het verwijderen de werkwijze van de gebruikte base- en topcoat,

Let op: het verwijderen van de Pure lijn met de Alco Remover is alleen mogelijk als voor de kleur ook de Pure lijn is gebruikt.

Hopelijk is het zo een beetje duidelijker. Mocht je toch nog twijfelen over de juiste werkwijze, aarzel dan niet om contact met ons of een van onze distributeurs op te nemen.

 

 

 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 91 reviews.