Nieuwe website

Compleet nieuwe website online!

We zijn ontzettend trots op onze vernieuwde website!

We hebben geprobeerd de site zo overzichtelijk mogelijk te maken zodat alle producten makkelijk te vinden zijn. Van bijna alle lakjes hebben we prachtige kleurechte swatchfoto’s, gemaakt door Tamara van Nailfinity.com.

rode nagellak robynails venetian red

Nieuw is de complete collectie van Layla’s kleine zusje, Layba. De kwaliteit van deze lakjes is hetzelfde als die van Layla, ze zitten alleen in kleinere flesjes en hebben een nieuw en breder kwastje. Er zijn 60 kleuren beschikbaar, van pastelkleuren tot neonkleuren, nude lakjes en glitterlakjes, voor elk wat wils. Met een prijs van € 3,95 per stuk (en gratis verzending!) een mooie uitbreiding van ons assortiment.

Layba nagellak truly

We gaan ook een prachtig merk voor professionals introduceren, Victoria VYNN. Het assortiment van Victoria VYNN is ontzettend uitgebreid. Er zijn 2 lijnen gellak, maar ook gel en accessoires. Om je salon een professionele uitstraling te geven, is er ook een complete lijn met salonbenodigdheden. De producten van Victoria VYNN zijn alleen zichtbaar en beschikbaar voor professionals met een branchegerelateerde inschrijving KvK. Wil je de producten van Victoria VYNN inkopen? Maak dan een account aan in onze webshop en mail ons je KvK-inschrijving. Wij zullen je account vervolgens omzetten naar een wholesale account, waarna je de producten kunt bekijken en bestellen.

We hebben geprobeerd om bij het bouwen van de nieuwe webshop zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze klanten. Dit betekent ten eerste dat we, zoals eerder genoemd, de site zo overzichtelijk mogelijk hebben gemaakt en kleurechte foto’s gebruiken. Daarnaast hebben we het spaarprogramma uitgebreid en aantrekkelijker en eenvoudiger gemaakt. Er is een chatfunctie aanwezig op de website en we zijn voortaan 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 22 uur.

klantenservice telefonisch bereikbaar

We blijven uiteraard zoeken naar mooie nieuwe producten om toe te voegen aan het assortiment en houden jullie daarvan op de hoogte d.m.v. blogberichten en onze Facebookpagina.

We wensen jullie veel plezier met de nieuwe webshop. Mocht er onverhoopt iets niet goed werken of je hebt een vraag aan ons, aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag!

 

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 91 reviews.