Nieuwe distributeur

Enkele maanden geleden introduceerde Djasa Beauty een compleet nieuw product, GELACY By Djess.

In die paar maanden is GELACY uitgegroeid tot een van de populairste acrylic gels en dat is natuurlijk niet voor niks.

GELACY is een product met alle voordelen van gel en acryl in 1 product. Het is eenvoudig te modelleren als acryl, loopt dus niet in de nagelriemen en zijwallen maar het hardt pas uit in de lamp. Het product geeft overigens geen heatspikes in de lamp! Ook problemen met lifting zijn met GELACY verleden tijd.

GELACY is tevens hypoallergeen. De afgelopen maanden hebben onze distributeurs uitgebreid getest op proefpersonen. Geen van de proefpersonen vertoonde een allergische reactie.

Er zijn een paar nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment en we leveren GELACY inmiddels ook in 15 ml potjes. Hierdoor kun je zelf kiezen wat je het prettigst vindt werken. Het assortiment van By Djess is verder uitgebreid met een heerlijk geurende hand sanitizer en een aantal pigmenten. In het komende jaar zullen er nog meer producten worden toegevoegd.

GELACY is gemaakt van Europese grondstoffen en is conform de Europese Cosmeticaverordening geregistreerd bij het CPNP. MSDS-sheets zijn op verzoek verkrijgbaar bij onze distributeurs.

Er is een Facebookgroep voor GELACY waar gebruikers hun resultaten showen en waar alle distributeurs actief vragen beantwoorden en advies verstrekken. Ook worden alle geplande demo’s en workshops gepubliceerd in deze groep.

Tot nu toe zijn de reacties van gebruikers overweldigend enthousiast!

We zijn dan ook ontzettend trots dat we onlangs de bekende nailartist en educator Anastasiya Ova hebben mogen verwelkomen in ons team van distributeurs.

Wil je meer informatie of wil je het product eens voelen en testen? Neem dan contact op met een van onze distributeurs.

GELACY wordt alleen verkocht aan professionals met een branchegerelateerde KvK en/of een certificaat nagelstyling.

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 91 reviews.