Distributeur

Distributeur worden?

Distributeurs gezocht voor Lash Up!

Djasa werkt met Lash Up! wimperlifting hard aan een landelijke dekking en is daarom nog op zoek naar enkele distributeurs. Zou je distributeur willen worden en woon je in de provincie Noord-Holland, Utrecht, Groningen, Friesland, Zeeland of Limburg? Lees dan snel verder want we zijn op zoek naar jou!

Als distributeur van Lash Up! krijg je allereerst exclusiviteit voor jouw regio. In jouw regio ben jij  als distributeur de enige die de Lash Up! cursussen mag geven en de Lash Up! producten mag verkopen. Wij verwachten van jou dezelfde service en kwaliteit die wij onze klanten bieden en die bij ons heel hoog in het vaandel staat.

Onze voorkeur gaat uit naar bedrijven in de beautybranche zoals bijv. een nagelsalon, een schoonheidssalon of natuurlijk een wimpersalon. Denk jij dat je klanten kunt interesseren in een betrouwbaar product met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en wil je je omzet een boost geven? Dan zijn de producten en cursussen van Lash Up! een mooie aanvulling op je assortiment.

Wat bieden wij? Professionele producten in te kopen tegen onze zeer scherpe distributeursprijzen, met lage minimale bestelhoeveelheden. We ondersteunen je daarbij met cursusmateriaal en promotiemateriaal zoals bijv. posters. Van ons mag je daarnaast uiteraard de nodige ondersteuning verwachten bij al je vragen.

Heb je interesse en wil je samen met ons werken aan en met het prachtige merk Lash Up! ? Mail ons dan je gegevens op info@djasa.nl , geef aan dat je interesse hebt, waarom jij geschikt bent om ons merk te vertegenwoordigen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

distributeur lash up wimperliftingDistributeurs gezocht voor Victoria Vynn

In augustus 2017 introduceerde Djasa het professionele merk Victoria Vynn in Nederland. Het assortiment van Victoria Vynn bestaat uit 2 collecties gellak. De gellak in de zwarte flesjes is een traditionele gellak, de gellak in de witte flesjes is een innovatie! De Pure collectie, in de witte flesjes, kan verwijderd worden met een speciale remover o.b.v. alcohol i.p.v. aceton.

Beide collecties kunnen door elkaar gebruikt worden.

Daarnaast bestaat het assortiment uit verzorgingsproducten, penselen, salonbenodigdheden, uv gels en nail art producten. Ook aan marketingproducten zoals posters en displays is gedacht.

Heb je interesse in de distributie van de collectie van Victoria Vynn? Neem dan contact met ons op!

De producten van Victoria Vynn worden alleen verkocht aan bedrijven met een branchegerelateerde inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

De waardering van www.djasa-nagellak.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 111 reviews.